Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/useweb.dk/public_html/wp-content/plugins/essential-grid/includes/item-skin.class.php on line 1142
5 tips til at skrive gode tekster til din blog - Use Web
 • 5 tips til at skrive gode tekster til din blog

  0 kommentarer

  Vil du gerne have gang i en blog på dit website, som kan trække mere trafik ind på dit site? Så er det alfa og omega, at du gør dig umage for at skrive nogle gode tekster, som læserne rent faktisk gider læse til ende. Få vores tips til, hvordan du skriver gode tekster, som er både relevante og vedkommende – og som kan tilføre værdi til både læser og din forretning.

  Få styr på din SEO

  Når du skriver tekster til din blog, er det afgørende, at du også forholder dig til SEO. Ellers skal du ikke forvente at kunne trække særligt mange besøgende ind på dit site. Måske har du allerede godt styr på SEO, eller måske sidder du lige nu og ligner et stort spørgsmålstegn, mens du tænker: Hvad er SEO?

   

  SEO er kort fortalt søgemaskineoptimering. Bruger du de rigtige søgeord på den rigtige måde, kan du blive gode venner med Google og få tilført en masse trafik til dit site.

  Hav godt styr på din målgruppe

  Hvad tænker du, at det kunne være interessant for dine kunder at lære mere om? For at kunne komme op med indhold, der rammer, er det nødvendigt, at du har godt styr på din målgruppe.

   

  Hvem er det lige præcis, som du gerne vil ramme med dine blogindlæg? Og hvilke emner kunne du med fordel dykke ned i, når du gerne vil ramme lige præcis dem? Det bedste råd, som vi kan give dig med på vejen, er, at du skal sætte dig i kundens sted, når du kommer op med emner til din blog. Så er chancen markant større for, at du kan hive potentielle kunder ind på dit site.

  Anvend en personlig skrivestil

  Et godt råd herfra er at skrive til din læser. Tag din læser i hånden og inddrag personen ved at skrive direkte til ham eller hende. Skriv ikke ‘man’, men gå direkte til sagen og skriv ‘du’. Det får læser til at føle, at teksten er skrevet til ham eller hende, og det har en mere fængende effekt. Des mere personlig, du kan gøre dine tekster, des mere interessante og vedkommende er det for læser at læse dem.

  Få en ørn til grammatik ind over dine tekster

  Sproglige fejl er altid no go. Også i blogindlæg. Er du ikke selv hundrede procent skarp på, hvordan du skal sætte kommaer, eller hvornår der skal tilføjes et nutids-r? Så få en sproghaj ind over dine tekster. Det ser aldrig professionelt ud, hvis du sender noget ud, som ikke er korrekt udformet eller korrekt skrevet.

  Skriv kun, hvis du har noget på hjerte

  Ideen med at have x antal indlæg på din blog om måneden er god, hvis du gerne vil sikre dig, at der løbende kommer til at ske noget på din blog. Men vær opmærksom på ikke bare at skrive indlæg for at kunne publicere noget. Der kommer klart det bedste indhold ud af det, når du rent faktisk har noget på hjerte – og ikke bare skriver for at skrive.