Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/useweb.dk/public_html/wp-content/plugins/essential-grid/includes/item-skin.class.php on line 1142
Big Data - Use Web

FÅ VÆRDI UD AF DATA

Udnyt virksomhedens data og sælg mere

Webbureau Viborg

Hvad er Big Data?

I løbet af det seneste års tid er ”Big data” for alvor blevet et af de helt store IT-buzzwords – og det er ikke uden grund! Flere og flere virksomheder i alle størrelser og indenfor alle brancher gør brug af Big Data og får stor økonomisk værdi ud af at indsamle alle relevante data og tal, som kan spille en afgørende rolle for virksomhedens vækst – både på top- og bundlinje.

Hvilke data indsamles?

Big Data er et bredt begreb, som dækker over en lang række forskellige væsentlige og interessante tal. Arbejder din virksomhed med onlinebaseret salg og sælger produkter til privatpersoner på nettet, vil det blandt andet være relevant at benytte værktøjer som eksempelvis Google Analytics, hvor man kan trække alt relevant hjemmesidestatistik ud og bruge det til at optimere sin forretning.

Ved at anvende Google Analytics kan man blandt andet indsamle relevant data såsom:

 • Hvor mange besøger din side?
 • Hvilke geografiske placeringer har dine besøgende?
 • Hvor mange af dine besøgende vender tilbage?
 • Hvor mange sidevisninger har du i gennemsnit pr. besøgende?
 • Hvor høj konverteringsgrad har dit website?
 • Hvordan er dine kunder endt på dit website?

 

Dette er blot et lille udpluk af den viden, som du kan få adgang til ved brug af et værktøj som Google Analytics – og det kan være ekstremt værdifuldt!

Dog er Big Data et bredt begreb, og Google Analytics er blot en brøkdel af de redskaber, som du kan gøre brug af. Indsamling af data kan nemlig bestå af mange andre ting end blot hjemmesidestatistik – herunder data fra:

 • Telefonsystemer
 • Sociale medier
 • Kundetællere
 • Sensorer
 • Geografisk data
 • Offentlig data

Hvad bruger man konkret denne data til?

Der er et væld af forskellige forretningsmæssige områder, som kan optimeres gennem brug af Big Data – blandt andet:

Salg og markedsføring – Når du som virksomhed har kendskab eksempelvis til din målgruppe ift. alder, bopæl og forbrugsadfærd mv. har du mulighed for at målrette din salgs- og markedsføringsstrategi efter dette.

 

Optimering af forretningsområder – Ved at anvende relevant data, der eksempelvis giver viden om hvilke produkter/ydelser, der afsættes mest af i en virksomhed, kan man målrette sine forretningsstrategier mod det område, der skaber mest værdi/størst omsætning.

 

Indkøb og omkostningsreduktion – Optimering af indkøb, distribution samt generel omkostningsreduktion er mulig ved brug af big data.

 

Med andre ord kan indsamling af data i din virksomhed være særdeles værdifuldt på en række af de væsentligste kerneområder.

Stor erfaring i brug af big data

Hos Useweb besidder vi stor erfaring i at indsamle relevant data, som kan have stor økonomisk betydning for dig og din virksomhed. Vi kan hjælpe dig med at omsætte denne data til værdifuld viden og optimere din forretning, så du opnår vækst samt en bedre bundlinje!

Kontakt os og få mere at vide

Hvis jeres virksomhed er interesseret i at høre mere om mulighederne for at gøre brug af Big Bata med henblik på at optimere jeres forretning, er I altid mere end velkommen til at kontakte os på tlf. 29 72 55 40 for at høre mere om mulighederne.

Webbureau-Århus

Kontakt Martin for et personligt møde

Ønsker du at høre mere om, hvordan vi kan hjælpe dig med webdesign, digital strategi og online markedsføring, er du altid mere end velkommen til at ringe til Martin Kjær Petersen på telefon 29 72 55 40, så vi sammen kan finde den helt rette løsning for netop dig og din virksomhed.

Webdesign Silkeborg

Hør mere om hvad vi kan gøre for din virksomhed

Vi kommer gerne og fortæller meget mere om, hvordan et gennemarbejdet webdesign kan give værdi i din virksomhed. Ring eller skriv en besked i formularen, så kontakter vi dig.

Adresse:

Silkeborg:
Højgårdsvej 25
8620 Kjellerup

Viborg:
Toldboden 3, 1. sal
8800 Viborg

e-mail: