Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/useweb.dk/public_html/wp-content/plugins/essential-grid/includes/item-skin.class.php on line 1142
Brug Google AdWords og få flere visninger - Use Web
 • Brug Google AdWords og få flere visninger

  0 kommentarer

  Har du en hjemmeside, har du måske fundet ud af, at det kan være svært at få mange besøgende. At have en succesfuld hjemmeside kræver nemlig tid og overskud, men med de rette værktøjer som Google AdWords, kan du gøre det nemmere for dig selv.

  Hvad er Google AdWords?

  Når du bruger søgemaskinen Google, ser du måske en lille firkant med teksten ”annonce” på de øverste resultater. Ejerne af disse sider har valgt at bruge Google AdWords. Altså er det en tjeneste, som sørger for, at din hjemmeside kommer øverst på søgemaskinens resultater, hvis altså indholdet er relevant for søgningen.

  Tjenesten er af typen Pay-Per-Click, hvilket vil sige, at du betaler for det, du får. Du betaler ikke for at have annoncen — derimod betaler du kun, når en bruger vælger at klikke på din annonce. Desuden bestemmer du selv, hvor meget du vil give per henvisning. Det er dog vigtigt at huske, at andre virksomheder måske også bruger Google AdWords, og hvis du vil være øverst, skal du give flere penge end dem. Ønsker du at investere i flere visninger på din hjemmeside, men har du ikke mange penge at gøre godt med, er det muligt at tage et kviklån. Jo mere, du giver, jo større er sandsynligheden, for at du ligger øverst i søgeresultaterne.

  Hvordan skal jeg bruge Google AdWords?

  For at få en succesfuld hjemmeside, er det dog ikke nok bare at købe sig til en god placering på Google, for hvis dit indhold på hjemmesiden ikke er relevant, bliver din hjemmeside ikke vist. Derfor er det vigtigt, at din hjemmeside bliver søgemaskineoptimeret. En søgemaskineoptimeret hjemmeside henvender sig oplysende til brugeren, men samtidig bruges der nøgleord, som søgemaskinen opfatter. Det er muligt at lære om søgemaskineoptimering selv, men mange webbureauer optimerer hjemmesider for folk. Hvis du vil have en større garanti for resultater, er det altså en mulighed at investere i professionel hjælp.