• Brug nichesider til at tjene ekstra med reklamer

  0 kommentarer

  Noget af det mest værdifulde man kan skabe for en hjemmeside er trafik til siden. Det siger muligvis sig selv, men det er ikke altid let at gøre dette. Det kræver blod, sved og en masse hårdt arbejde, men når først man begynder at få opbygget en hjemmeside med en masse besøgende så er det en hurtig indtægtskilde, hvis man gerne vil tjene noget ekstra hver måned. Det fede ved hele er samtidig at det for det meste er en passiv indkomst, som man ikke behøver at gøre det store ved når først den er opbygget.

  Find et nicheområde

  Det første du bør gøre er at finde et nicheområde som der er mange søgninger på. Det bør her understreges at det bør være noget der interesserer dig, da du skal bruge mange timer og ofte mange dage på at skrive artikler om emnet, så hvis du fx slet ikke finder katte eller hunde søde eller sjove, så kan det hurtigt blive noget af en byrde at få opbygget en nicheside om præcis denne kategori. Personligt så fandt jeg hurtigt ud af at der er en masse søgninger på citater. Ikke bare citater men også længere søgninger som fx. citater om venskab eller citater om kærlighed. Der var så mange søgninger om måneden på netop disse fraser og sætninger at det hurtigt vil kunne betale sig at lave en side som indeholdt artikler og informationer om netop dette emne eller denne niche.

  Jeg satte mig derfor hurtigt for at få opbygget en hjemmeside med eget logo – måske ikke så pænt, og få skrevet en masse artikler. Det tog tid. Lang tid. Men efter at have fået opbygget en hjemmeside og skabt links til siden kan jeg allerede nu se at det begynder at give pote. Jeg har stadig ikke indsat annoncer eller lignende på siden, men når det begynder at gå bedre så er det næste skridt. Det blev i øvrigt til siden gode-citater.dk, som stadig kæmper om nogle af første pladserne for søgninger der vedrører citater om alt lige fra Peter Plys til mere seriøse som eksempelvis at miste en man har kær.

  Kombiner det med affiliate

  Én ting er at få penge fra annoncer ved hjælp af besøgende som tilfældigvis er på udkig efter et inspirerende citat. Noget andet man ofte kan kombinere sin indtjening med er affiliate marketing. Når man søger på et citat kan det også være man er mere modtagelig overfor at købe en plakat med et par sjove citater på. Derfor er planen at implementere disse annoncer på siden på længere sigt.