• Danskerne er storforbrugere af E-handel

  0 kommentarer

  Det er blevet nemmere end nogensinde at handle og bruge penge på internettet. De mange muligheder og den store brugervenlighed, der findes på de fleste sider, giver forbrugerne en enorm fleksibilitet, og gør det let at handle online. At man som forbruger kan sidde hjemme foran computeren, eller benytte tabletten eller smarttelefonen på farten, og bestille lige de produkter, man mangler, giver en enorm frihed, og forbrugerne sparer meget tid. Skal man først ud i butikker og finde produkterne, kan det let tage lang tid, før man har fundet den rigtige butik, den rette model, det bedste mærke eller det flotteste og mest brugervenlige design. Den tid og det besvær kan spares, hvis man handler online, og det benytter mange danskere sig af.

   

  Salg af hårde hvidevarer hitter

  Tidligere har det især været mindre produkter, der har stået højt på hitlisterne over produkter, der bliver købt online, da de let kan sendes med posten og være fremme et par dage efter bestilling. Men med mange nye fragtmuligheder og online shoppingsider, der tilbyder dag til dag levering lige til døren, er det ikke længere noget problem også at købe større produkter på internettet. Salget af hårde hvidevarer på internettet er derfor steget stødt, og mange forbrugere vælger eksempelvis at købe deres nye støvsuger online fremfor i en fysisk butik.

   

  Tests og anmeldelser af produkterne

  Nogle forbrugere vil mene, at det stadig er bedre at handle i forretninger, da man har mulighed for at få vejledning og guidning af butiksassistenterne. Er man i tvivl om, hvilken støvsuger, der passer bedst til ens husstørrelse og gulvtype, kan en uddannet sælger med viden om de forskellige støvsugere og deres egenskaber guide om dette. Men det er der også råd for online – der findes massevis af testsider, hvor forbrugerne kan læse anmeldelser af produkterne, og derved finde frem til den bedst mulige løsning. Fysiske butikker bliver altså mere og mere overflødige i takt med, at det bliver lettere og mere tilgængeligt at shoppe online.