Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/useweb.dk/public_html/wp-content/plugins/essential-grid/includes/item-skin.class.php on line 1142
Vi hjælper med e-conomic integration til din Magento webshop
 • e-conomic integration til Magento

  0 kommentarer

  For selv den mindste Magento webshop kan der være meget tid at spare, med en integration til virksomhedens økonomisystem. En integration betyder, at data, f.eks. lager og priser automatisk hentes fra økonomisystemet.
  Hvis ens forretning udelukkende er baseret på online handel, er der ikke altid samme behov for en integration. Men hvis man f.eks. både har en fysisk butik og en webshop, kan det lette administrationen betydeligt, hvis et salg eller en prisændring kun skal registreres ét sted.

  E-conomic er et af de mere populære og brugervenlige økonomisystemer på markedet. De har udviklet et specielt modul til Magento-webshops, som gør det enkelt at koble Magento sammen med e-conomic. Produkter og varianter oprettes nemt og enkelt, og bliver herefter overført til webshoppen. Den anden vej kommer ordrer fra webshoppen direkte ind i e-conomic og du er klar til at færdigbehandle ordren og endda bogføre den.

  Magento og e-conomic er en stærk løsning, som også giver mindre virksomheder mulighed for et setup, som teknisk og administrativt kan matche de større konkurrenter.