Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/useweb.dk/public_html/wp-content/plugins/essential-grid/includes/item-skin.class.php on line 1142
E-handlen vokser - Også på de store ting - Use Web
 • E-handlen vokser – Også på de store ting

  0 kommentarer

  Hos danskerne bliver det mere og mere populært at handle over nettet. Det ses ved, at det samlede antal for e-handel vokser mere og mere for hvert år. Vi ser det nemlig mere og mere som en naturlig måde at handle på. Men hvad skyldes det egentlig? Hvad er det, der er skyld i, at vi bliver mere og mere villig til at bruge vores penge på e-handelen?

   

  Pengene vokser hos forbrugerne

  En meget væsentlig årsag er, at forbrugerne de seneste år har fået flere penge mellem hænderne, som de samtidig heller ikke er bange for at bruge. Og dette ser ikke ud til at ændre sig lige foreløbigt. Derfor er vi også de seneste par år blevet meget mere villig til at bruge penge på de varer og tjenesteydelser, som er med til at gøre livet både lettere, sjovere og mere spændende for os. Vi er ikke længere lige så bange for at bruge penge på os selv og det søde liv.

   

  Også de store ting handles over nettet

  I den seneste tid ser man længere heller ikke kun tøj og sko, som handles over nettet. Nej, fordi vi er blevet meget mere trygge økonomiske, føler vi heller ikke længere en lige så stor risiko ved at købe nogle af de lidt større ting over nettet. Ser vi på sengen fx, så ser vi nu en større og større tendens til, at disse også bliver købt over nettet hjemme fra stuen. Og hvorfor ikke? Du er som forbruger i de fleste tilfælde allerede fast besluttet på, hvad du søger, og ellers skal din informationssøgning nok hjælpe dig resten af vejen. Nettet er de seneste år blevet klædt bedre og bedre på til forbrugerne. Anmeldelser af produkter og hjemmesider og hjemmesider med chatfunktioner. Det er ikke længere så svært at hjælpe sig selv til den nødvendige hjælp.