Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/useweb.dk/public_html/wp-content/plugins/essential-grid/includes/item-skin.class.php on line 1142
Få et online kursus i influencer marketing, og slå dine konkurrenter - Use Web
 • Få et online kursus i influencer marketing, og slå dine konkurrenter

  0 kommentarer

  Er din forretning presset på indtjening, eller vil du gerne vækste din forretning, så er denne artikel interessant for dig.

   

  Sociale medier giver muligheder til dig

   

  Du kender det helt sikkert. Enten oplever du det, når du er sammen med dine venner, din familie, eller når der holdes fest. Vi kan ikke holde vores fingre fra vores smartphones, selvom vi reelt er sammen med mennesker, som vi rigtig godt kan lide at være sammen med.

   

  Smartphones fylder med andre ord i dag en stor del af vores hverdag. Det gør de sociale medier dermed også. Vi taler om FOMO (Fear Of Missing Out). Vi er reelt bange for, at noget går vores næse forbi, uden at vi ved det.

   

  Og netop det faktum gør, at du kan sælge mere, og dermed vækste din forretning. Men hvordan gør du så det?

   

  Influencers er din wingman

   

  Ligesom piloter har en trofast følgesvend i luften (en wingman). En wingman er en person som dækker piloten, og sikrer, at piloten ikke bliver skudt ned af en modstander/konkurrent.

   

  På samme måde kan du bruge influencers til at være din støtte i salget, så du undgår, at dine konkurrenter ødelægger din forretning.

   

  En SoMe-influencer er en person, som påvirker og informerer sine følgere på de sociale medier. Og det er lige netop den støtte, som du har brug for fordi, at vi forbrugere sidder med hovedet dybt begravet i vores smartphones m.m.

   

  En influencer har en høj grad af troværdighed overfor sine følgere, og det får du glæde af, hvis du samarbejder med en influencer. Når en influencer fortæller om dit produkt, eller din service, så er det lige pludselig ikke dig, der står og råber et budskab om, at du er verdens bedste. Det virker nemlig ikke ret godt.

   

  Nu er det til gengæld influenceren der markedsfører og ikke mindst vejleder i dit produkt eller din service. Det gør en verden til forskel, for følgerne (forbrugerne) vil nemlig lytte til influenceren, og ikke føle, at det er påtrængende.

   

  Online kursus i influencer marketing

   

  Så hvad gør du nu, hvis du ikke lige kender til alt det, som man skal vide, eller tænke på, for at få succes med influencer marketing? Du kan vælge at tage fat i useWeb og/eller tage et online kursus i influencer marketing.

   

  Det afhænger helt af, hvad du har mod på. Vil du gøre det selv, eller vil du gerne have hjælp? Uanset, hvad du vælger, så er det vigtigt, at du kommer i gang med det samme – ellers kommer dine konkurrenter foran dig, og det kan blive rigtig dyrt, at tabe omsætning til dine konkurrenter.

   

  Giv gerne lyd, hvis du ønsker sparring i, hvad der kan være den bedste løsning for dig.