Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/useweb.dk/public_html/wp-content/plugins/essential-grid/includes/item-skin.class.php on line 1142
Forny din viden inden for moderne markedsføring - Use Web
 • Forny din viden inden for moderne markedsføring

  0 kommentarer

  I takt med internettets fremmarch de seneste årtier, er der opstået en masse nye måder, hvorpå du kan markedsføre. I de nedenstående afsnit vil du blive klogere på, hvordan du kan vælge at markedsføre din virksomhed eller dine produkter med udgangspunkt i internettet og dets muligheder. Du vil i den sammenhæng blive præsenteret for linkbuilding, og hvordan linkbuilding kan tage din virksomhed til nye højder.

  Internettets enorme potentiale

  Internettet er det nye sort, når det kommer til markedsføring. Det hænger i høj grad sammen med, at internettet er det sted, hvor du kan ramme flest potentielle kunder. Langt størstedelen af alle dine potentielle kunder, kan du målrette din markedsføring mod ved hjælp af internettet. Internettet har gjort, at det aldrig har været nemmere at kommunikere, hvilket du kan udnytte i forbindelse med din markedsføring.

  En af de måder hvorpå du kan vælge at markedsføre er med fænomenet, linkbuilding. Linkbuilding handler om, at linket til din hjemmeside skal placeres på andre hjemmesider. Det betyder, at flere potentielle kunde kan finde frem til din hjemmeside, når de besøger andre hjemmesider.

  Et eksempel på linkbuilding kan være, at du har en webshop, hvor du sælger artikler til haven. Linket til din webshop kan i den sammenhæng blive placeret i et blogindlæg, hvor der bliver skrevet om, hvordan man kan få det meste ud af sin have. På den måde bliver potentielle kunder dirigeret i din retning, fordi linket til din hjemmeside er placeret et andet, relevant sted på internettet.

  Linkbuilding i forhold til SEO

  Det er ikke forkert at sige, at et indgående link til din hjemmeside, kan siges at være en anbefaling, og dette er noget, der gavner din placering på Google. Jo flere indgående links du har, jo højere vil Google placere dig i søgeresultaterne. Linkbuilding har potentialet til at gøre din virksomhed synligere på internettet!