• Gode grunde til at begynde at cykle på arbejde eller i skole

  0 kommentarer

  Der er ikke noget som at drøne afsted langs cykelstien en tidlig morgen, hvor vejret er lækkert og vinden blæser i ryggen. Sådan er alle dage selvfølgelig ikke, men der kommer alligevel rigtig mange fordele ved at vælge cyklen frem for bilen – også på en regnvejrsdag.

  At cykle er først og fremmest sundt, og du kan derfor slå din daglige motion og din daglige transporttid sammen ved at hoppe op på cyklen, når du skal i skole eller på arbejde. Ved at cykle vil du også komme i god form og derved få mere energi og overskud i din hverdag.

  Derudover kan cykling være et hurtigere alternativ til den tætpakkede morgentrafik, mens den friske luft og det gode dagslys også vil påvirke dit humør i en positiv retning.

  Hvis du mangler penge til en ny cykel, kan du overveje at tage et mindre lån. I den forbindelse er det en rigtig god idé at undersøge markedet når du skal låne penge, da du på den måde kan spare penge på låneudgifterne.

  Husk omtanken og kun hvis du har råd

  Med et lån kan du hurtigt og nemt købe din drømmecykel, men det er alligevel vigtigt, at du husker at tænke dig grundigt om, inden du låner. Du skal huske, at pengene skal betales tilbage igen, og at de skal betales med ekstraomkostninger som bl.a. renter.

  Derfor er det vigtigt, at du kun låner penge, hvis du har råd til at betale dem tilbage igen, og du må således sørge for at skabe dit et godt overblik over din økonomi, inden du låner.

  Du skal også huske at kigge på lånets ÅOP – de årlige omkostninger i procent – så du er sikker på, hvad lånet koster.

  Endeligt er det også vigtigt, at du husker at spørge dig selv, om et lån virkelig er nødvendigt.