Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/useweb.dk/public_html/wp-content/plugins/essential-grid/includes/item-skin.class.php on line 1142
Google AdWords - Use Web

Få kunder med AdWords

AdWords er en effektiv måde at nå din målgruppe

Med annonceringsværktøjet Google AdWords kan din virksomhed få en rigtig god synlighed, når potentielle kunder søger efter dine produkter/ydelser. Jeg hjælper dig med at udvælge de annoncegrupper, der skal sættes op, og du bestemmer selv hvor stort et budget du vil bruge på annonceringen.

Med Google AdWords betaler du ikke for annoncevisninger, men kun når en bruger vælger at klikke på din annonce. Du kan selv afgøre hvad du max. er villig til at betale pr. klik.

Hvad er 1 god henvisning værd for dig?

 

Jeg har stor erfaring med effektiv AdWords

Jeg har i mere end 12 år arbejdet professionelt med Google AdWords for en lang række virksomheder. Det betyder, at jeg altid er opdateret på de nyeste værktøjer og produkter fra Google, at jeg kan dokumentere mine resultater og fokuserer altid på at give mine kunder mest muligt for pengene.

Kontakt mig for et personligt møde

Ønsker du at høre mere om, hvordan jeg kan hjælpe din virksomhed med online markedsføring, rådgivning eller digital strategi? Så er du mere end velkommen til at ringe til mig på telefon 29 72 55 40, så vi sammen kan finde den helt rette løsning.

Webdesign Silkeborg

Hør mere om hvad vi kan gøre for din virksomhed

Vi kommer gerne og fortæller meget mere om, hvordan et gennemarbejdet webdesign kan give værdi i din virksomhed. Ring eller skriv en besked i formularen, så kontakter vi dig.

Adresse:

Silkeborg:
Højgårdsvej 25
8620 Kjellerup

Viborg:
Toldboden 3, 1. sal
8800 Viborg

e-mail: