• Guide: Sådan bruger du en e-cigaret til dit rygestop

  0 kommentarer

  Der findes mange måder hvorpå, du kan stoppe med at ryge. Der bør dog ikke herske tvivl om, at én af de mest effektive metoder er, at benytte sig af en e-cigaret. Der er hvert år mange danskere, der har stor succes med netop dette, hvorfor det også er værd at overveje for dit vedkommende. Det kræver dog, at du benytter dig at den helt rette fremgangsmåde.

  Sådan lægger du cigaretterne hylden med en e-cigaret

  1. Du skal starte med at købe en e-cigaret. Har du besluttet dig for, at gøre alvor af dit rygestop, så følg linket til en e cigaret. Det er selvfølgelig vigtigt, at du vælger en model, der stemmer overens med dine krav og dine behov.
  2. Efterfølgende skal du vælge en e-væske, der har en smag, du kan lide. Det er dertil også vigtigt, at du vælger en e-væske, der har et indhold af nikotin, der er svarende til den mængde af cigaretter, du ryger på daglig basis pt.
  3. Stop med at ryge cigaretter og begynd i stedet at bruge din e-cigaret. Det kan kræve lidt tilvænning, men det er på mange punkter noget, der minder rigtig meget om rygning. Derfor bør det heller ikke tage synderligt lang tid.
  4. I takt med, at du damper på din e-cigaret og opbruger din beholdning af e-væske, så skal du købe nyt. Det er her, du skal sørge for at vælge med omhu, da du skal trappe stille og roligt ned på indholdet af nikotin i din e-væske.
  5. Fortsæt med at trappe ned på indholdet af nikotin, når du føler dig komfortabel med det. Til sidst er du fri for nikotin og kan dampe e-væske, der ikke har indhold af nikotin. Herefter kan du reelt set også stoppe helt.

  Markedets mest effektive rygestopmiddel

  Du kan finde mange rygestopmidler på det danske marked. Der er dog ikke nogle af disse, der er lige så effektive som en e-cigaret. Hvis du er seriøs omkring dit rygestop, så bør der derfor heller ikke være nogen tvivl om, at det bedste valg, du kan gøre i en sådan sammenhæng er, at investere i en e-cigaret, du kan bruge i forbindelse med dit kommende rygestop.

  Der er op til flere årsager til dette. For mange handler det både om, at de stille og roligt kan trappe ned. For andre handler det om, at de ikke kommer til at savne følelsen af, at ryge.