Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/useweb.dk/public_html/wp-content/plugins/essential-grid/includes/item-skin.class.php on line 1142
Design af ny hjemmeside?

HJEMMESIDE DESIGN

Få et nyt design til hjemmeside

Webbureau Viborg

Design af ny hjemmeside

Responsive hjemmesider gør, at dit website bliver vist optimalt fra mobile enheder som eksempelvis smartphones og tablets.

En stadig større andel af forbrugerne anvender mobile enheder, når de handler på nettet, og det er derfor vigtigt, at ens hjemmeside automatisk tilpasser sig efter brugerens enhed. På den måde skabes den bedste brugeroplevelse for de besøgende på din side, og det genererer ligeledes også de bedste salgsresultater.

55% af danskerne anvender mobile enheder, når de går på nettet, og det er derfor ekstremt vigtigt, at din hjemmeside har et design, der virker optimalt, når dine potentielle kunder besøger din hjemmeside fra en mobil enhed.

Effektivt og søgemaskinevenligt

Responsive hjemmesider sørger for at sikre, at dit indhold vises optimalt, hvilket har en stor indflydelse på antal kundehenvendelser via din hjemmeside og salget i din webshop. Der er direkte sammenhæng mellem hjemmesiders brugervenlighed og konverteringsgraden – altså det procentvise antal af folk som besøger din hjemmeside, der efterfølgende ender med at købe dit produkt, booke et møde eller bestille et katalog.

En anden væsentlig fordel ved brug af responsive design på din hjemmeside er, at det har en positiv indvirkning på din hjemmesides placering i søgeresultaterne på Google.

Google justerer konstant på de algoritmer, som bestemmer hjemmesiders placering i Google, og der har i løbet af de senere år været et stadig større fokus på brugervenlighed – herunder også hjemmesiders brugervenlighed for besøgende, som anvender mobile enheder.

Brug af responsive webdesign vil med andre ord være en god og fremtidssikret løsning, som du kan få glæde af i lang tid frem.

Webbureau-Århus

Vores arbejde

Useweb er specialister i responsive hjemmesider

Vælger du UseWeb til at hjælpe dig med at designe en ny responsiv hjemmeside, kan du være stensikker på at få et godt resultat.

Vi er specialiserede i at designe professionelle responsive hjemmesider, som er tilpasset til den enkelte kundes specifikke ønske og behov. Vi står selvfølgelig også parat til at strikke den helt rigtige løsning samme til netop dig!

Ønsker du at høre mere, er du mere end velkommen til at kontakte os telefonisk på 29 72 55 40.

Kontakt dit webbureau

Hør mere om hvad vi kan gøre for din virksomhed

Vi kommer gerne og fortæller meget mere om, hvordan et gennemarbejdet webdesign kan give værdi i din virksomhed. Ring eller skriv en besked i formularen, så kontakter vi dig.

Adresse:

Silkeborg:
Højgårdsvej 25
8620 Kjellerup

Viborg:
Toldboden 3, 1. sal
8800 Viborg

e-mail: