Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/useweb.dk/public_html/wp-content/plugins/essential-grid/includes/item-skin.class.php on line 1142
Hold dig tilsluttet til verden med de rette digitale redskaber - Use Web
 • Hold dig tilsluttet til verden med de rette digitale redskaber

  0 kommentarer

  Når det handler om at få din dagligdag og dit arbejdsliv til at være en succes, går der ofte meget mere ind i det udover at få hjælp fra de rette professionelle – også selvom dette bestemt er et hovedområde. Skal du have alting til at gå op i en højere enhed, handler det i mange tilfælde nemlig også om at finde den rette work-life balance til netop din situation, og om at holde dig tilsluttet på den rette måde.

   

  Med det rette smart watch kan du være på – også på farten

  Vil du gerne være på i mange forskellige situationer, og vil du samtidigt gerne sørge for at opretholde en god sundhed, så du kan præstere, når det virkelig gælder, kan du overveje at tilslutte dig gruppen af personer, der sværger til et såkaldt smart watch.

   

  Et smart watch er kort fortalt et ur, som fungerer lidt ligesom en mobil. Således kan du for eksempel med et Apple watch besvare opkald på farten, streame musik samt tracke din træning og dit helbred. På den måde kan du også holde øje med, om du viser tegn på helbredsmæssige problemer eller er for stresset i din hverdag. Udover dette ser et Apple watch godt ud, og kan betyde at du i mange tilfælde ikke behøver bringe din mobil med dig hvor end du går – forretningen skal nok gå videre.

   

  Husk at mærke efter og skab den rette balance imellem arbejde og fritid

  Selvom det bestemt kan have sine fordel altid at kunne være forbundet til omverdenen via sit ur eller Apple watch, er det også vigtigt samtidigt at huske at koble fra og at holde fri af og til. Det kan du for eksempel gøre ved at slå notifikationer fra i visse tidsrum, så du ikke behøver gå rundt og stresse.