• Hope Media Wordpress Webshop

  Hope Media – B2B-Webshop

  0 kommentarer

  Mange virksomheder glemmer at se på, hvem deres målgrupper er, når de laver nyt webdesign. Resultatet vil blive en hjemmeside, der kommunikerer meget bredt og ofte med udgangspunkt i hvordan de selv ser deres virksomhed, i stedet for hvordan kunderne ser virksomheden.

  Et godt eksempel kan være en produktionsvirksomhed, som har kunder inden for mange forskellige brancher. Løsningerne er som oftest skræddersyede. Her ser vi ofte, at man gerne vil fortælle om alle virksomhedens kompetencer og maskiner, samt alle de forskellige råvarer man kan håndtere. Man vil kort sagt fortælle om alt det virksomheden kan og til så mange som muligt. Så er det ellers op til den enkelte kunde at vurdere, om virksomheden kan løse netop deres udfordring. Man beder kort sagt potentielle kunder om at finde deres egen løsning, i stedet for at målrette sit produkt til en præcis defineret kundetype.

  OMFANG

  Hjemmeside design
  Tekstforfatning
  Søgemaskineoptimering

  PLATFORM

  WordPress Webshop

  SE LØSNINGEN

  http://ho-pe.eu

  Få tilbud på webdesign i dag

  Skal vi give dig en hjælpende hånd med dit nye webdesign? Kontakt os i dag på tlf. 29 72 55 40 og lad os udarbejde dig et gratis og uforpligtende tilbud på et nyt og professionelt design til din hjemmeside.

  Kontakt Martin for nyt webdesign