Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/useweb.dk/public_html/wp-content/plugins/essential-grid/includes/item-skin.class.php on line 1142
Magento Webshop Pris - hvad koster en Magento webshop?
 • Hvad koster Magento webshop

  Pris Magento webshop. Hvad koster det?

  0 kommentarer

  Der kan være stor forskel i pris på en Magento webshop – både når den skal udvikles og den efterfølgende drift og vedligeholdelse af shoppen. Nedenfor får du et lille indblik i, hvad du bør være opmærksom på, når du vælger Magento som dit ehandels-system.

  Magento er gratis. Eller rettere, den findes i en gratis version (Magento Community Edition som i dag hedder Magento Open Source), som benyttes af tusindvis af e-købmænd over hele verden. Så har man flair for webudvikling, kan det godt lade sig gøre at sætte en Magento-løsning op.
  Magento er dog en kompleks størrelse og desværre ser vi ofte, at uerfarne udviklere (både amatører, men desværre også professionelle) installerer forskellige moduler, som i sidste ende skaber konflikter for hinanden. Resultatet er en ustabil webshop og i værst fald en ubrugelig webshop. Så en billig løsning, kan godt ende med at blive en dyr fornøjelse.

  Hos UseWeb har vi gennem flere år arbejdet med udvikling af professionelle webshops i Magento. Vi har netop fokus på at levere et produkt, hvor vores kunder kan være trygge og sikre på, at deres webshop altid kører optimalt. Vi ved, at vores kunder er afhængige af en god og stabil webshop.

  Pris på Magento udvikling

  En typisk Magento webshop kan koste fra 15.000 og til flere 100.000 kr. Nogle Magento-udviklere er markant billigere, men som det gælder med så meget andet, så får man hvad man betaler for. Hos os skal du forvente en pris fra ca. kr. 40.000 for en komplet webshop med de mest gængse moduler. Prisen for en Magento 2 webshop er en smule højere, da den er lidt tungere at udvikle i. Skal der integreres til større ERP-systemer som f.eks. Navision, abonnementsystemer som Reepay eller kassesystemer som DdD, vil prisen blive højere.

  Den billigste Magento webshop får man, hvis den bygges i et tema og ikke har behov for større integrationer. Vi har designet mange flotte løsninger baseret på temaer og det er ofte en rigtig god løsning for nye virksomheder indenfor e-handel. Dog skal man vide lidt om begrænsningerne inden man vælger en tema-løsning. Men det hjælper vi gerne med.

  Magento webshop

  Da Magento har utrolig mange muligheder og tilgængelige plugins, vil der også være omkostninger til disse. Typisk betaler man for hvert plugin én gang. Det kan være moduler som One Step Checkout, som forbedrer webshoppens købs-checkout eller integration til GLS pakkeshops bare for at nævne nogle få.

  Foruden utrolig skarpe priser på Magento webshops, tilbyder vi naturligvis også efterfølgende Magento-udvikling til meget fordelagtige priser.

  Hvis du vil vide mere om Magento, kan du læse mere her. Du kan også læse vores artikel, hvor vi laver en sammenligning af Magento 2 og WooCommerce.

  Magento-udvikling, vedligeholdelse og opdatering

  Noget af det vigtigste ved en Magento webshop, er at sikre løbende opdatering af både Magento og modulerne. Dette minimerer risikoen for hackerangreb betydeligt, samtidig med at webshoppen holdes i topform. Vi tilbyder løbende opdatering af Magento webshops for ned til kr. 299,- om måneden. I forbindelse med opdateringen tester vi, at der ikke er opstået fejl i webshoppen under opdateringen. Er der særlige ønsker, tilbyder vi også et setup med adgang til test-server.

  Stabil Magento-hosting

  Magento WebshopEn Magento webshop kræver en kraftig server-løsning, som kan levere indhold til kunderne i en fart. Typisk anbefaler vi Powerhosting, som har stor erfaring med skalérbare løsninger, og som kan matche de præcise behov hver kunde kan have. Priserne for et Magento webhotel starter ved kr. 125 om måneden. I samarbejde med kunden laver vi en individuel vurdering, baseret på trafikbelastning og webshoppens størrelse. Er der brug for et endnu større setup, tilbyder vi også Magento-hosting på Amazon-servere.