• Klinik DIANA - WordPress Webshop

  DIANA – WordPress Webshop

  0 kommentarer

  Wordpress-hjemmeside for nyåbnet wellness-klinik i Holstebro. DIANA ønskede en flot og stilren hjemmeside, der signalerer klinikkens værdier. Samtidigt skulle der opbygges en mindre webshop, så der kunne sælges produkter fra klinikken.

  Løsningen blev en mobilvenlig WordPress-hjemmeside med WooCommerce-modul, der gør det nemt for kunden at vedligeholde sin løsning.

  Som nystartet firma var det utroligt vigtigt for mig, at finde en webdesigner, som lyttede til de ønsker jeg havde til min hjemmeside og webshop. Samtidig havde jeg også brug for konstruktive forslag. Useweb har i allerhøjeste grad opfyldt alle mine krav til udseende,billeder, funktionalitet og ikke mindst den hurtige tilbagemelding, når jeg havde brug for hjælp via mail eller tlf. Useweb er et yderst kompetent firma, som jeg allerede har anbefalet til flere i vores omgangskreds.
  Diana Reenberg Madsen, DIANA

  OMFANG

  – Design
  – Implementering

  PLATFORM

  – WordPress
  – WooCommerce

  SE LØSNINGEN

  Se hjemmeside

  Få tilbud på webdesign i dag

  Skal vi give dig en hjælpende hånd med dit nye webdesign? Kontakt os i dag på tlf. 29 72 55 40 og lad os udarbejde dig et gratis og uforpligtende tilbud på et nyt og professionelt design til din hjemmeside.

  Kontakt Martin for nyt webdesign