Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/useweb.dk/public_html/wp-content/plugins/essential-grid/includes/item-skin.class.php on line 1142
Vi designer professionelle KPI Dashboards til virksomheder

KPI DASHBOARDS

Få virksomhedens mål og resultater gjort synlige, overskuelige og nærværende for relevante medarbejdere.

Datavisualisering_topbanner

KPI Dashboards

KPI er en forkortelse for ”Key Performance Indicator”, som er et styringsredskab, som har til formål at hjælpe jer som virksomhed i mål med jeres strategi, samt sikre en konstant forbedring af virksomhedens kerneområder.

Brug af datavisualisering, f.eks. opsætning af KPI Dashboards, har blandt andet til formål at overvåge kerneområder som:

  • SalgKPI Dashboards
  • Kundetilfredshed
  • Effektivitet
  • Omkostninger
  • Serviceniveau
  • Leveringstid
  • Kvalitet

 

Få bedre bundlinje med brug af datavisualisering

Når jeres virksomhed anvender KPI Dashboards til at indsamle data og måle på virksomhedens væsentligste nøgletal og fokusområder, kan den indsamlede viden bruges til at effektivisere og optimere virksomhedens videre drift. Dette betyder med andre ord, at jeres virksomhed kan opnå en bedre bundlinje – og det kan vi hjælpe med!

UseWeb har i tidens løb hjulpet en bred vifte af virksomheder til at opnå forbedringer indenfor virksomhedens vigtigste kerneområder gennem brug af datavisualisering og KPI Dashboards, og står også klar til at hjælpe netop jer.

Professionel rådgivning omkring KPI Dashboards

UseWeb har stor erfaring i at designe KPI Dashboards med formål at gøre virksomheders mål synlige for relevante interessenter, og kan i den forbindelse yde kyndig og professionel rådgivning igennem hele processen.

Vi kan hjælpe jeres virksomhed til at komme godt i gang med brug af et effektivt KPI Dashboard, der giver adgang til detaljeret information om jeres virksomheds tal og data, således jeres virksomheds kerneområder kan optimeres og derved skabe en bedre bundlinje de næste mange år frem.

Ønsker du at vide mere om KPI Dashboards?

Ønsker jeres virksomhed at synliggøre de væsentligste fokusområder gennem brug af KPI Dashboards, kan vi hos UseWeb hjælpe jer.

Ring i dag på telefon 29 72 55 40 og lad os få en uforpligtende dialog om mulighederne for at vi hjælper netop jeres virksomhed godt i gang med datavisualisering.

Hør mere om KPI Dashboards

Vi kommer gerne og fortæller meget mere om, hvordan KPI dashboards kan give værdi i din virksomhed. Ring eller skriv en besked i formularen, så kontakter vi dig.

Adresse:

Silkeborg:
Højgårdsvej 25
8620 Kjellerup

Viborg:
Toldboden 3, 1. sal
8800 Viborg

e-mail: