Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/useweb.dk/public_html/wp-content/plugins/essential-grid/includes/item-skin.class.php on line 1142
Lær Amazon bedre at kende - Use Web
 • Lær Amazon bedre at kende

  0 kommentarer

  Synes du, det er svært at navigere i de forskellige platforme, der findes for salg? En ting er, at din virksomhed formentlig har sin egen webshop, som alt salg lige nu foregår fra. Det er en fin løsning, og det er formentlig også det, der har givet mest mening for dig, da virksomheden i sin tid blev startet op – men det er vigtigt at forstå de andre muligheder, der er for salg også.

  En af de platforme, hvor rigtig meget salg foregår på, er Amazon. Selvom siden ikke er dansk, er det en af danskernes foretrukne steder at kigge efter produkter på, så ved at udbyde dine varer der, åbner du automatisk for en væsentligt større kundebase, der potentielt kan ende med at købe dine varer. Hvis du gerne vil lære Amazon og mekanismerne bag bedre at kende, kan du overveje at tage et Amazon kursus, så du er godt klædt på.

  Forstå konceptet fra A til Å

  Det er svært at blive en ekspert, hvis man ikke aktivt gør noget for det – heldigvis er det nemt at forstå det mest grundlæggende bag Amazon. Rigtig mange forskellige bureauer og eksperter har lavet kurser, der ligger frit tilgængeligt på for eksempel YouTube, hvor du kan se, hvordan du kan blive en god sælger på Amazon. Desuden findes der Amazon Seller Support, der er specielt til dig, der er oprettet som sælger på Amazon.

  Her vil du kunne stille eventuelle spørgsmål, du måtte have i forhold til salget, og så vil du kunne få råd og vejledning til, hvordan du håndterer den problemstilling, du står med. Det gør det forhåbentligt trygt for dig at være sælger, så du hele tiden føler, at du har kontrol over din webshop. Ofte kan synlighed på Amazon også medføre, at du får flere besøgende på din egen side, så du øger omsætning den vej.