MAGENTO WEBSHOP

Magento er en verdensklasse webshop, der er gearet til din virksomheds vækst. Vi skræddersyer Magento-løsninger til dit behov.

Magento webshop? Vi hjælper dig hele vejen…

En Magento webshop er en velkendt og meget udbredt webshop-system, som den dag i dag bliver anvendt af 1000-vis af webshop-ejere verden over. Og det er der mange gode grunde til. Dels slipper du for at betale en dyr licens for at drive din webshop og samtidigt er der stort set ingen begrænsninger for, hvor gennemført man kan gøre en Magento-webshop.

magento-webbureau

Vi er eksperter i Magento = 100% tilfredshed

Hos UseWeb har vi gennem mange år specialiseret os i at designe og implementere Magento som webshop-løsning for adskillige kunder – både direkte og som underleverandør for en række webbureauer. Det betyder, at vi er rustet til at løse selv de mest komplekse opgaver.

Hvorfor vælge en Magento webshop?

Fordelene ved brug af Magento som webshop er mange. Magento er lavet i “open source”, hvilket åbner dørene for at udvide med et hav af spændende funktioner, der kan være med til at øge salget markant. Besøg evt. Magento Connect, hvor der er tusindvis af inspirerende udvidelser til Magento.

Stor fleksibilitet – en Magento webshop rummer et væld af muligheder, og alt kan lade sig gøre i forhold til opsætning/design. Kun fantasien sætter grænser!

Skalérbar løsning – Magento er en god løsning, hvis du har planer om af vækste online – uanset om du har 100 eller 10.000 produkter.

Brugervenlighed – Som webshopejer vil du opleve en høj grad af brugervenlighed i forbindelse med oprettelse og vedligeholdelse af produkter og andet indhold i Magento.

Billig webshop – Magento, er blandt de billigste e-handelsløsninger på markedet, hvis du ønsker en professionel webshop med total designfrihed.

Priser på Magento webshop

Måske kender du ordsproget, der lyder lidt i retning af:
“Du græder kun én gang når du køber kvalitet, men du græder mange gange, hvis du køber noget skrammel”.

Hos UseWeb sætter vi en ære i at levere et kvalitetsprodukt, som sikrer en stabil og fremtidssikret webshop for vores kunder, og som giver vores kunder mulighed for at vækste forretningen.

Desværre oplever vi kunder, som henvender sig til os fordi de har købt en for billig Magento webshop hos en anden leverandør og i dag har problemer med tvivlsomme plugins, et ufleksibelt tema eller en meget langsom webshop. Ofte koster det mere at rette op på en sådan løsning, end at designe en ny webshop.

Det vil du aldrig opleve med UseWebs Magento-løsninger. Vores udviklere har programmeret Magento i tusindvis af timer for adskillige kunder og vi ved præcis hvordan en teknisk solid Magento-webshop skal bygges.

Vil du se priser på hvad det koster at designe og vedligeholde en Magento webshop? Klik her.

Få et tilbud på Magento-webshop

Såfremt du er interesseret i at få professionel hjælp til implementering af en Magento-webshop, kan du trygt overlade arbejdet til UseWeb. Som Magento webbureau har vi stor erfaring i design og udvikling af Magento-løsninger og kan derfor hjælpe dig med at udarbejde en unik løsning, som specifikt er tilpasset netop din virksomhed.

Vi lægger stor vægt på at kunne lave unikke løsninger efter dine specifikke ønsker og behov. I fællesskab drøfter vi en konkret plan over de vigtigste elementer – herunder blandt andet design og opsætning.

Der er et væld af muligheder i en Magento webshop, og designmæssigt er det kun fantasien, der sætter grænser. Vi rådgiver naturligvis altid gerne omkring valg af løsning/design, således du kan være stensikker på at få det bedst mulige resultat.

Hør mere om hvad vi kan gøre for din virksomhed

Vi kommer gerne og fortæller meget mere om, hvordan en ny Magento webshop kan løfte din virksomhedheds e-handel til et højere niveau. Ring eller skriv en besked i formularen, så kontakter vi dig.

Adresse:

useWeb Højgårdsvej 25 8620 Kjellerup

telefon: +45 29 72 55 40 e-mail: