Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/useweb.dk/public_html/wp-content/plugins/essential-grid/includes/item-skin.class.php on line 1142
Markedsføring af din virksomhed - useWeb

MARKEDSFØRING

Få en ekstern marketingmedarbejder tilknyttet din virksomhed og få løst alle de opgaver, der ikke er ressourcer til nu.

Datavisualisering_topbanner

Får du markedsført din virksomhed godt nok?

Hvornår har du sidst opdateret din virksomheds hjemmeside, sendt et nyhedsbrev ud, eller blot overvejet at forny den måde, som I synliggør jeres virksomhed på?
Det kan være svært at udvikle sin markedsføring og øge sit salg, hvis fokus i hverdagen er på håndtering og servicering af eksisterende kunder, produktudvikling osv.

Men god markedsføring handler om at få synliggjort din virksomheds produkter eller ydelser overfor potentielle kunder, så salgsafdelingen får nye emner at arbejde med og kan sælge mere effektivt. Det er en løbende proces, som både kræver viden om virksomheden og erfaring med at kommunikere med forskellige målgrupper.

Få en freelance marketing-medarbejder

Vi kan hjælpe med at gøre jeres markedsføring effektiv og kontinuerlig, så det bliver en integreret del af virksomheden og ikke en specifik opgave, udarbejdet af et reklamebureau.

Vores store erfaring med marketing og web fra både store og små B2B og B2C virksomheder sikrer, at vi kan hjælpe med stort set alle tænkelige praktiske marketingopgaver, som f.eks.:

  • Udarbejdelse af nyhedsbreve
  • Vedligeholdelse af hjemmeside eller webshop
  • Design af brochurer, produktblade, salgsmateriale og meget andet

Hør mere om markedsføring der virker

Vi kommer gerne og fortæller meget mere om, hvordan vi kan hjælpe din virksomhed med at forbedre markedsføringen og øge salget.

Adresse:

Silkeborg:
Højgårdsvej 25
8620 Kjellerup

Viborg:
Toldboden 3, 1. sal
8800 Viborg

e-mail: