• Nøjagtig transskribering af professionelle

  0 kommentarer

  Når du arbejder med lydklip, der skal transskriberes, finder du hurtigt ud af, hvor omstændeligt arbejde, det er.

   

  Du sidder og lytter filen igennem, mens du noterer dig hvert et ord. Det er en langsommelig proces, hvor du hele tiden må pause dit arbejde. Selv de hurtigste fingre kan ikke følge med. Ikke mindst, fordi det kræver en stor koncentration at gøre det nøjagtigt, og hvis du ikke får et enkelt ord med, så skal du spole tilbage. Det betyder, at du ender med at bruge flere gange så lang tid, som lydklippet er, når du skal transskribere. Det behøver du ikke. Professionel transskribering sørger for, at du kan bruge dine kompetencer der, hvor de er mest nyttige.

   

  En dårlig timeløn for dine kompetencer

  Det er ofte i forbindelse med akademiske opgaver, markedsføring eller journalistiske produkter, at du har brug for transskribering. Det betyder også, at du ikke bruger de kompetencer, der gør, at du arbejder med de ting. Den viden, du har. Transskribering er nemlig ikke noget, der kræver meget mere end tid og koncentration, men det kræver det til gengæld meget af. Så inden du sætter dig ned for at transskribere en hel arbejdsdag væk, bør du overveje, om det er tiden værd, når dine kompetencer kan bruges til andre ting.

   

  Professionelle sørger for nøjagtig gengivelse

  Ved at overlade arbejdet til professionelle, er du sikker på, at du får en mindst så nøjagtig gengivelse, som du selv ville have skabt. Du skal ikke være bange for, at et pludseligt koncentrationssvigt forvrænger den vigtige information, du har fået fra transskriberingen. Det er nemlig mennesker, der arbejder meget med transskription, og de er eksperter i at gengive det, der er blevet sagt på lydklippet helt nøjagtigt. Du får rettere sagt rene data ud af dine interviews, når du vælger at overlade transskriptionen til professionelle.