Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/useweb.dk/public_html/wp-content/plugins/essential-grid/includes/item-skin.class.php on line 1142
Ny varmeløsning? Vælg en varmepumpe og spar på varmeregningen - Use Web
 • Ny varmeløsning? Vælg en varmepumpe og spar på varmeregningen

  0 kommentarer

  Det er dyrt at varme en bolig op i et koldt land som Danmark, hvor radiatoren må køre de fleste af årets måneder. Det gælder især, hvis du benytter dig af en ældre opvarmningsform som eksempelvis et oliefyr.

  Olie og andre fossile brændstoffer er dyre at varme op med, og hvis du er træt af dyre varmeregninger, kan du derfor overveje at skifte til en mere moderne opvarmningsform.

  Det kan eksempelvis vælge en luft til vand varmepumpe, som er en effektiv og derved billig måde at varme huset op på. En luft til vand varmepumpe kan som udgangspunkt installeres i alle huse, der benytter en ældre opvarmningsform som eksempelvis et olie- eller gasfyr.

  Der er derfor ingen årsag til, at du ikke kan skifte dit gamle varmesystem ud med et nyt og komme til at spare penge på din varmeregning allerede i år.

  Hvis du er nysgerrig efter at skrue ned for varmeregningen, kan du se priser på luft til vand varmepumper og finde ud af, om det er en opvarmningsform, der passer til din bolig.

  Hvad kan du spare ved at skifte til en luft til vand varmepumpe?

  Det store spørgsmål er selvfølgelig, hvad økonomien er i at skifte til en luft til vand varmepumpe. Det er svært give et helt præcist bud på, da det afhænger af flere forskellige faktorer. Den årlige besparing kommer først og fremmest an på, hvilken opvarmningsform du benytter nu, mens dit årlige varmeforbrug naturligvis også har en betydning for, hvor mange penge du egentlig kan komme til at spare.

  Det gælder dog for de fleste husstande, at de kan komme til at spare penge ved at skifte til en luft til vand varmepumpe, mens det anslås, at du kan komme til at spare et sted mellem 5.000 og 10.000 kr. om året, hvis bruger et gammel olie- eller gasfyr.