Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/useweb.dk/public_html/wp-content/plugins/essential-grid/includes/item-skin.class.php on line 1142
Pas godt på din krop, når du er på arbejde - Use Web
 • Pas godt på din krop, når du er på arbejde

  0 kommentarer

  Hvis du har et arbejde, som kræver, at du sidder meget foran computeren, kender du sikkert godt følelsen af, at der kan opstå ømhed i forbindelse med lange arbejdsdage.

  Dette er ikke jordens undergang, hvis det sker en gang i mellem, men hvis det er noget, som står på kontinuerligt, er det på tide at få ændret denne tendens. Køb contour design, så du kan gøre din krop en tjeneste!

  Optimér dine arbejdsrutiner

  Contour design kan være medvirkende til at skåne din krop i løbet af dagen. Men der er dog flere ting, som du skal være opmærksomme på i forbindelse med et arbejde, hvor du sidder ned det meste af tiden.

  Undersøgelser viser, at der kan være flere negative indvirkninger på din krop, hvis du sidder for meget ned. En af de ting som der kan opstå, hvis du sidder for meget ned er, at din krop kan nedsætte din produktion af lipoprotein lipas, som er et enzym, som hjælper kroppen med at forbrænde fedt.

  En af de ting som du også kan overveje i forbindelse med dit arbejde er at stå en gang i mellem. Du forbrænder faktisk dobbelt så mange kalorier, hvis du vælger at stå op i stedet for at sidde ned. Du behøves ikke engang at gå rundt for at forbrænde flere kalorier.

  I den sammenhæng er det også værd at nævne, at hvis du sidder fastlåst i den samme position i længere tid, vil det have en negativ indvirkning på din muskler og muskelmasse. Dette kan ligeledes medføre smerter i både muskler og led.

  For at runde af er det vigtigt, at du begynder at tænke på, hvordan du passer dit arbejde. Det kan være, at du har bruger for et produkt fra contour design, som du kan bruge i sammenhæng med en øget aktivitet på arbejdet.