• Sådan får du flere kunder med en god hjemmeside

  0 kommentarer

  Før i tiden var der mange forbrugere, der gik og kiggede vinduer. Butikkerne kunne være lukkede, men alligevel gik der mennesker og kiggede ind af vinduerne. Sådan er det også i dag, fænomenet er bare flyttet online og har åbent 24/7. Din hjemmeside vil derfor fremstå som et butiksvindue. Derfor er det vigtigt, at du sørger for, at din hjemmeside ser interessant og indbydende ud, ellers kan potentielle kunder hurtigt forsvinde igen.

   

  Hold fokus på den gode hjemmeside

  Inden du kaster en masse penge efter online markedsføring, så sørg for at have en rigtig god og professionel hjemmeside. Grunden til det er, at hvis du bruger en masse penge på annoncer, som leder forbrugeren ind på en hjemmeside, som ikke fungere optimalt, eller ikke er brugervenlig, så smutter de igen. Trafikken, der bliver ledt ind på hjemmesiden, vil derfor ikke blive konverteret til kunder. Annoncekronerne vil derfor være ”spildt”.

   

  Kaster du mange penge efter annoncer, men uden de har en effekt? Så kan det være en fordel at gennemgå hele din hjemmeside – fra den ene ende til den anden. Få hjælp til at gennemgå din hjemmeside hos dette webbureau i Aarhus, og vær sikker på at din hjemmeside er optimeret inden.

   

  Eftersyn af din hjemmeside

  Noget af det vigtigste ved din hjemmeside er, at dit site er responsivt. Det betyder, at det kan være ligegyldigt, om en potentiel kunde kommer fra en smartphone eller computer – brugervenligheden skal være den samme, og det skal være nemt at finde rundt på hjemmesiden, hvilket et responsivt design er med til at sikre.

   

  Derudover så er det vigtigt, at du giver dine potentielle kunder et godt førstehåndsindtryk. Det gør du ved at have en præsentabel og simpel side, hvis du har nogle varer, som ikke længere sælges så få dem slettet, eller hvis du har en underside, der ikke er tilgængelig, så luk den eller gør den tilgængelig. Sørg for at trimme og rydde op i din hjemmeside akkurat ligesom man gør i sit lokale supermarked, det giver et meget bedre indtryk, end hvis det er en stor rodebutik.