Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/useweb.dk/public_html/wp-content/plugins/essential-grid/includes/item-skin.class.php on line 1142
Sådan finder du en hjemmeside udvikler - Use Web
 • Sådan finder du en hjemmeside udvikler

  0 kommentarer

  Dette indhold er sponsoreret

  Står du og skal have lavet en hjemmeside? Eller har du allerede en hjemmeside, men føler ikke rigtig den fungerer og tiltrækker de personer eller kunder, du gerne vil have fat? Så kan det være at du har brug for en hjemmeside udvikler. Ved at hyre en hjemmeside udvikler, er du sikker på at du får en hjemmeside der ikke blot lever op til søgemaskinernes krav, men også er designet ordentligt og fremstår professionel og strømlinet. Så hvis du overvejer eller har besluttet dig for at hyre en udvikler til din hjemmeside, så kan du med fordel læse med i denne artikel, hvor vi giver dig nogle tips til hvordan du finder en der kan hjælpe dig.

  Snak med folk du kender

  Inden du gør andet, så kan det være en god idé og en fordel for dig at række ud til folk du kender. De fleste af os har et netværk, som er større end vi lige regner med, fordi at det også involverer folk vi ikke kender, via venners venner, eller kollegaers kollegaer. Det gør det overvejende sandsynligt at du kender nogen, der enten benytter eller har benyttet sig af en hjemmeside udvikler, eller måske endda kender en udvikler, der kan hjælpe dig i mål. Start derfor med at forhører dig iblandt familie, venner, naboer og kollegaer.

  Søg efter en udvikler på internettet

  Det kan også være en fordel at benytte sig af internettet, når du skal finde en udvikler til din hjemmeside.
  Udover at det er nemt og hurtigt at finde en udvikler, så giver det dig også mulighed for at se deres tidligere arbejde, ligesom deres egen hjemmeside kan være en god indikator på hvad de egentlig kan levere. Hvis en hjemmeside udvikler har en rodet og langsom hjemmeside, er det et tegn på at de enten ikke har den store erfaring, eller endnu være, bare er ligeglade med hvordan de fremstår. Når du bruger internettet til at finde en udvikler, så brug derfor noget tid på at undersøge deres egne hjemmesider, samt tidligere resultater.

  Bed om flere forskellige tilbud

  Når du har fundet nogle potentielle kandidater til opgaven, så bed dem alle sammen om et give dig et tilbud på den opgave du skal have løst. Fordelen ved at indhente flere tilbud er blandt andet, at det giver dig et overblik over de forskellige priser og leveringstider, og dermed mulighed for at vælge den udvikler der kan levere hurtigst og billigst. Derudover, gør flere tilbud dig også i stand til at bruge priser og leveringstider som et middel til at forhandle med de forskellige udviklere.