• Sådan gør du din indretning mere hyggelig

  0 kommentarer

  Hvem ønsker ikke en hyggelig bolig, hvor du kan slappe af og føle dig godt tilpas? Hvis du savner noget mere hygge i dit hjem og din indretning, er det slet ikke så svært at skabe. Faktisk kan du skabe det meget nogle meget få elementer.

  Vælg den rette belysning

  Belysning har helt vildt meget at skulle have sagt, når det gælder stemningen i et rum. Hvis du har et rum, hvor du føler, at det ikke er så hyggeligt at være, kan det have noget at gøre med dit valg af belysning. Du skal gå efter mindre lamper og placere dem rundt omkring i rummet. Hertil kan du også vælge at gå efter nogle pærer, der er lidt til den varme side, da det ofte er mere hyggeligt end et køligt lys.

  Hvis du gerne vil have flere lamper rundt omkring, kan det være, at du får brug for hjælp af en elektriker, så læs mere om elektriker her.

  Gå ikke ned på behagelige tekstiler

  Når du skal skabe hygge, må du ikke gå ned på diverse tekstiler. Det gælder f.eks. puder og tæpper. Hvis du har et sofaområde, som du synes mangler noget varme og hygge, kan det hjælpe at finde nogle behagelige og flotte puder, der kan give noget liv og personlighed. Det samme gælder med et tæppe. Dette kan du gøre i både din sofa og din seng.

  Undgå for mange tomme vægge

  Hvis et rum har for mange helt tomme vægge, kan der godt komme til at virke mere køligt, end hvis du pynter væggene lidt. Det giver nemlig noget personlighed og hygge til rummet, hvis du f.eks. pynter med malerier, plakater eller andre former for vægpynt. Du kan også vælge at male nogle af dine vægge for samme effekt.