Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/useweb.dk/public_html/wp-content/plugins/essential-grid/includes/item-skin.class.php on line 1142
Sådan gør du: Tjen penge med SEO og affiliate markedsføring - Use Web
 • Sådan gør du: Tjen penge med SEO og affiliate markedsføring

  0 kommentarer

  Der er mange, der drømmer om at tjene penge på nettet. Det er også ganske forståeligt, da det kan give en stor frihed i hverdagen. Hvis du er én af de mange danskere, der har et ønske om, at kunne sige op på jobbet og arbejde med dit eget projekt på nettet, så er affiliate markedsføring værd at overveje – og det er der faktisk op til flere gode grunde til.

   

  Er det noget, du tidligere har overvejet og derfor undersøgt, så er du garanteret også stødt på begrebet SEO. Hvis du har et ønske om at tjene penge via affiliate markedsføring på nettet, så er SEO også en stor del af dette. En såkaldt affiliate-side skal nemlig markedsføres via søgemaskinerne, og for at sikre gode placeringer skal du arbejde med SEO.

   

  Forståelse for SEO er essentielt for succes med affiliate markedsføring

  Det betyder også, at det er vitalt for din succes med affiliate markedsføring, at du har en god forståelse for SEO. Det er ikke et krav, at du er ekspert, da du kan lære det hele med tiden. For at gøre det hele nemmere for dig selv, er det dog en god idé, at du sørger for at sætte dig ind i de grundlæggende aspekter af SEO: indhold, teknisk SEO og linkbuilding.

   

  Indhold

  Googles robotter, der kravler rundt på nettet, kan ikke se en hjemmeside på samme måde som dig. De fokuserer på opbygningen af indholdet på siden, da formålet med Google er, at kunne servere den bedste information til dem, der søger. Derfor er indhold også vigtigt – og gerne meget af det. Des mere brugbart indhold, des bedre er det ift. SEO.

   

  Teknisk SEO

  Det er ofte denne del af SEO, som mange har svært ved. Det er f.eks. vigtigt, at din side består af symantisk kode, at den er hastighedsoptimeret og at den interne struktur med undersider osv. er logisk opbygget. Derfor er det også en god idé, at du enten sætter dig grundigt ind i dette eller ganske enkelt får assistance fra en SEO-ekspert til denne del.

   

  Linkbuilding

  Linkbuilding er også en stor del af SEO. Grunden til dette er, at Google betragter et link som en anbefaling af din side. Derfor er det også vigtigt, at du får gode links. Med gode links menes links fra sider, der handler om samme emne som din side, og som i Googles øjne er en autoritet. Ét godt link kan være med til at skubbe dig frem i søgemaskinerne.

   

  Inden for hvilke områder kan jeg arbejde med affiliate markedsføring?

  Der skal ikke være nogen tvivl om, at du kan arbejde med affiliate inden for et væld af områder. Det er næsten alt, du kan komme i tanke om, der er muligt i denne forbindelse. Hvis du f.eks. har en stor interesse for mode, så er det en oplagt idé, at du vælger at lave en side, der handler om mode, og som kan tjene penge ved at linke til modeshops.

   

  Det er dog ikke alle, der har et ønske om, at skulle arbejde med affiliate inden for en branche, der har deres interesse. Nogle ønsker blot at sikre, at de vælger en niche, der er præget af gode priser på leads, så de kan opnå den størst mulige indkomst. Er det noget, du er i tvivl om, så skal du gøre det op med dig selv, inden du går i gang med arbejdet.

   

  F.eks. kan du arbejde med affiliate markedsføring inden for lån, som du kan se på https://strakspenge.dk/, men det er også muligt at arbejde med affiliate inden for alt fra garn til bredbånd.