Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/useweb.dk/public_html/wp-content/plugins/essential-grid/includes/item-skin.class.php on line 1142
Sådan henvender datingsider sig til forskellige mennesker - Use Web
 • Sådan henvender datingsider sig til forskellige mennesker

  0 kommentarer

  Dette indhold er sponsoreret

  Der er forskel på mennesker. Det er der ingen tvivl om. Det viser sig også, når man begynder at date og søge kærligheden blandt andre, for det er meget forskelligt fra person til person, hvad og ikke mindst hvem man søger.

  Det har de luret på de datingsider, der måler deres succes på hvor mange matches, de har skabt, fremfor hvor mange singler, de har på deres side. Flere datingsider har nemlig regnet ud, at deres brugere kan få højere succes, hvis de befinder sig på den rette datingside.

  Datingsider til individet

  Spørgsmålet er bare, hvordan den rette datingside er ud. Når der er forskel på mennesker og deres ønsker til en partner, så er der nemlig også forskel på datingsider. Det der kan være det perfekte sted at finde sin partner for én, kan være helt forkert for en anden.

  Flere og flere datingsider er derfor begyndt at henvende sig til mindre målgrupper.

  Der er flere grunde til, at dette er eftertragtet. En af dem er, at brugere i mindre grad skal bruge tid på at sortere dårlige matches fra, hvis deres matches på forhånd opfylder visse ønsker til en fremtidig partner. Det giver gladere brugere.

  Derfor findes der altså datingsider, der fokuserer på blandt andet:

  • Uddannelse
  • Arbejde
  • Alder
  • Seksuelle præferencer

  Nogle datingsider er desuden tilegnede mennesker, der søger et seriøst forhold, mens andre datingsider fokuserer mere på at matche folk, som søger en partner for en aften.

  En ligesindet partner

  Det siges, at kærlighed gør blind, og derfor kan det på nogen måske også virke firkantet at søge en partner med nogle på forhånd definerede krav. Amors pile rammer jo også nogle gange et tilsyneladende umage par.

  Men det handler ikke om at sætte en barriere op eller at stille nogle strenge krav. Det handler bare om, at i sidste ende så vil de fleste have en partner, som de har noget tilfælles med. De fleste vil gerne have en partner, som de kan tale med.

  Et eksempel på denne model er Academic Singles. Det er nemlig en datingside, der er lavet til de veluddannede danskere, der søger en partner, som også er veluddannet.

  Det er ikke en datingside, der har til formål at gøre forskel på folk. Det er bare en platform, hvor folk kan mødes med ligesindede. Er man veluddannet, så har man også en tendens til at have andre interesser end en ufaglært person. Med sådan en datingside bliver det altså nemmere at finde et godt match.

  Datingsider til de åbensindede

  Er man ikke fastlåst på ideen om at date en bestemt type, så findes der naturligvis også datingsider, der giver plads til at finde forskellige mennesker. Det samme gælder, hvis man ikke udelukkende er på udkig efter et seriøst forhold eller en kort affære.

  Det kan være en god måde at møde mennesker på, og så er det også en god mulighed for at lære mere om sig selv og ikke mindst andre mennesker.

  Nogle mennesker har også det problem, at det er for kræsne, når det kommer til dating. Her kan en mindre fastlåst datingside være en god måde at bryde med de negative mønstre på.