• Sådan kan du optimere din online shop

  0 kommentarer

  I den travle hverdag, som mange af os oplever i dag, har vi sjældent tid til at gå ud og shoppe i fysiske butikker. Det kan være stressende at stå i en butik fyldt med andre mennesker og tidskrævende at stå i kø for at købe et par enkelte varer. Derfor er der flere i dag, som hopper med på bølgen og shopper online. Det kan være du står med en idé til en online shop for at gøre det nemmere for kunder købe dine varer.

  WooCommerce Fulfillment

  Når du har en online shop, er det vigtigt for dine kunder at udcheckningen er nemt og overskuelig. WooCommerce Fulfillment er en open-source e-commerce platform, som kan hjælpe dig med at opbygge en webshop med nem tilgængelighed til transport af dine varer ud til dine kunder. Det kan for eksempel være en god idé at tilføje flere fragtmuligheder i din check out, for en optimal webshop, hvor dine kunder kan vælge forskellige fragtfirmaer men også forskellige lokationer, hvor de kan hente deres pakker. WooCommerce Fulfillment kan også give dig mulighed for opsætning af en overskuelig returproces for dine kunder.

  En overskuelig hjemmeside

  En optimal online shop indeholder også en overskuelig hjemmeside. Oplevelsen for kunderne skal nemlig være bedre end den stressende fysiske butik, og derfor kan en overskuelig og simpel hjemmeside være relevant. Dette kan for eksempel angå et bestemt farvetema på din hjemmeside, der matcher den eller de varer, som du gerne vil sælge. Derudover kan det være essentielt at have nogle overskuelige kategorier, så dine kunder nemt kan navigere rundt på hjemmesiden efter det, de søger. Hvis du vil gøre brugeroplevelsen endnu nemmere for dine kunder, er et filtreringssytem en god idé. På den måde kan dine kunder sortere yderligere i dine vare og hurtigt finde de specifikke varer, som de leder efter.