Shopify

Out-of-the-box webshop, hvis du ikke vil gå på kompromis

Billig webshop

Shopify: 3 klik og du er i gang

Skal du i gang med med din første webshop og ønsker du noget der bare virker fra dag ét, så er en Shopify-løsning måske svaret.

Med Shopify får du en løsning, der fra starten indeholder alle de funktioner du har brug for, når du er en nystartet webshop. Derudover kan du vælge blandt 100-vis af forskellige designs, som du selv kan tilpasse med farver, billeder og meget andet.

En Shopify-shop koster et beskedent gebyr hver måned. Så slipper du for at tage stilling til webhotel, da det er inkluderet i pakken. Du behøver i princippet heller ikke betale en udvikler til at sætte det op eller stå for løbende opdateringer. Opdatering sker automatisk, så du er sikker på en stabil webshop.

Har du større ambitioner om en specialdesignet webshop, så kan Shopify også tilbyde det. Her anbefaler vi dog at du tager fat i en Shopify-udvikler.

Klik her og prøv Shopify gratis i 14 dage.

Kom i gang med Shopify

Vi kommer gerne og fortæller meget mere om, hvilke muligheder du har for at få en billig og professionel Shopify webshop. Ring eller skriv en besked i formularen, så kontakter vi dig.

Adresse: