• Synlighed for kunder er et vigtigt kneb for enhver virksomhed

  0 kommentarer

  Når du som virksomhed skal brande dig over for eventuelle kunder, er det naturligvis vigtigt, at virksomheden er synlig. Hvis ikke den er det, kender din målgruppe ikke din virksomhed, og du vil gå glip af eventuelle kunder. Her er det vigtigt at være synlig på sociale medier, reklamer og meget andet, så du kan ramme netop din målgruppe.

  Det samme gør sig gældende, når der er tale om en Google søgning. Hvis der søges på et produkt, en ydelse eller andet, som dit firma tilbyder, er det vigtigt, at dit firma kommer frem på Google. Det giver større kundepotentiale, og det gør samtidigt dig meget mere synlig. Det kan du gøre med SEO – læs guiden her.

  Hvad er SEO?

  SEO står kort og godt for Search Engine Optimization, som oversættes på dansk til søgemaskineoptimering. Hvad SEO er skal derfor hentes i denne forkortelse. SEO er netop en metode til at optimere din virksomhed på en sådan måde, at specifikke søgninger på dit produkt, din ydelse eller lignende skal lede de søgende frem til din hjemmeside.

  Mange må have prøvet at søge på ”maler Aalborg”, ”billig maler Aalborg”, hvis du eksempelvis mangler en maler i Aalborg. Dernæst må du også vide, at det oftest kun er de første hits, du egentlig ser igennem, og det er derfor vigtigt, at du uanset fagområde kommer til at være et af de første hits, når nogle søger på noget om din virksomhed.

  Hvad får min virksomhed ud af at investere i SEO

  Uanset om du er maler, tømrer, brilleforhandler eller andet, kan du få hjælp til SEO. Med SEO bliver din hjemmeside i højere grad tilrettelagt i forhold til at blive et såkaldt højere hits på Google. Det giver din hjemmeside flere besøgende, og flere besøgende vil for det meste betyde flere kunder og derigennem højere indtægt.