• Hvad koster Magento webshop

  Din underleverandør af Magento webshops og WordPress hjemmesider

  0 kommentarer

  Hos UseWeb arbejder vi som underleverandør for adskillige web- og marketingbureauer, der ønsker at kunne servicere deres kunder med webshops og hjemmesider i høj kvalitet, uden selv at have kompetencerne i huset. Vi er eksperter i Magento og WordPress, lokaliseret i Midtjylland, men arbejder over hele landet.

  Vi kan, som underleverandør af Magento webshops og WordPress hjemmesider, sammensætte vores ydelser på mange forskellige måder, så de passer nøjagtigt til jeres bureau. Vi kan tage kontakten direkte med jeres kunder, så I helt slipper for at skulle besvare tekniske spørgsmål eller vi kan fungere som white label-leverandør, hvor I står for kontakt og dialog med jeres kunder.

  Magento webshop

  I kan endvidere levere dele af projektet, f.eks. design, som vi efterfølgende implementerer i WordPress eller Magento, eller vi kan stå for hele processen fra design til teknisk implementering.

  Med os som samarbejdspartner, kan I fremover tilbyde jeres kunder hele pakken, udover jeres egne kernekompetencer, således jeres samarbejde med kunden styrkes og de ikke uden videre skifter til en anden leverandør.

  Udover det, er der mange grunde til, at vores kunder vælger os som underleverandør til Magento- og WordPress-løsninger:

  Kompetencer:

  WordPress:

  WordPress har været vores favorit i mange år. Vi udvikler både mindre hjemmesider bygget på Premium temaer, samt store, komplekse custom WordPress-løsninger, der kræver specialudvikling.

  Vælger man en løsning baseret på et Premium-tema, får man en prisbillig løsning, som vi kan designe stort set som man ønsker, dog med visse begrænsninger.

  Ønsker kunden 100% frihed i forhold til design og funktioner, anbefaler vi et Custom tema. Her kan alt stort set lade sig gøre, men prismæssigt er vi også på et højere niveau end Premium-løsninger.

  Vi arbejder naturligvis også med WooCommerce – både i Premium og Custom-løsninger. Dog er det vigtigt at huske på, at WooCommerce er et plugin til WordPress. Og selvom det efterhånden har fået mange funktioner, anbefaler vi ikke WooCommerce til virksomheder, der har store ambitioner om e-handel. Her vil en Magento webshop være at foretrække:

  Magento:

  Selvom mange tror det, er Magento webshops ikke en gør-det-selv løsning for amatører. Det er relativt nemt at få en Magento webshop i luften, men så snart man begynder at arbejde med moduler, custom design, specialkodning og integrationer, finder man ud af, at Magento er en kompleks størrelse, som kræver stor viden. Hos UseWeb har vi mange års erfaring i at løse alverdens Magento udviklingsopgaver – store som små. Vi varetager alt fra design til teknisk implementering og vedligeholdelse.

  Service:

  Hos UseWeb ligger vi stor vægt på højt informationsniveau. I visse tilfælde er vi også jeres bureaus kontakt til slutkunden. Hvis vi ikke løser vores opgave 100% kompetent, går det også ud over den måde, hvorpå kunden opfatter jeres bureau.
  Vi sørger for, at vores kunder altid er opdateret omkring status på igangværende projektet og sikrer, at både vores bureaukunder og deres kunder føler sig i trygge hænder og ved, at opgaverne løses hurtigt, effektivt og kompetent.

  Magento Webshop

  Troværdighed:

  Når man som bureau vælger en underleverandør til at løse opgaver for ens egne kunder, er 100% tillid og troværdig nødvendig. Hvis jeres kerneforretning er SEO, AdWords eller måske endda webdesign, skal I kunne stole på at underleverandøren ikke ”stjæler” jeres kunder. Som underleverandør er vi meget beviste om det ansvar. Vi har bygget en stor del af vores forretning på underleverandørarbejde og det vil have store konsekvenser for os, hvis det rygtes i branchen, at vi er utroværdige.

  Økonomi:

  Foruden de ovenstående punkter, er det vigtigt for os, at vores bureaukunder oplever samarbejdet med UseWeb som win-win. Vores samarbejde skal ikke blot knytte kunderne tættere på jer, men også ses som et plus, hvor vi kan bidrage med økonomisk værdi. Det betyder, at I udover at få adgang til vores unikke kompetencer og service, også har mulighed for at tjene penge på opgaverne. Vores timepriser muliggør en rigtig fornuftig avance til jer, samtidig med at vi ofte kommer med anbefalinger til, hvordan jeres kunder kan få endnu mere værdi ud af deres hjemmeside eller webshop.

   

  Interesseret i at høre mere?

  Martin Kjær Petersen er indehaver hos UseWeb og har arbejdet med webdesign siden 2002. Kontakt ham på telefon 29 72 55 40 og hør hvad vi kan hjælpe jeres bureau med.