• Vigtigheden af en god og succesfuld hjemmeside

  0 kommentarer

  Vi lever i en tid, hvor der er kommet mere og mere fokus på online markedsføring, og hvordan man bedst muligt skaber sin online identitet på internettet. Det betyder, at det aldrig har været vigtigere at have en god hjemmeside, der lever op til de krav, som de besøgende stiller i dag.

  En hjemmeside med webshop løsning skal nemlig være brugervenlig, så potentielle kunder nemt og hurtigt kan finde rundt på webshoppen og foretage køb.

  Men en god hjemmeside skal ikke kun leve op til de besøgendes forventninger. Den skal også efterleve kravene fra Google for at få den bedst mulige placering i søgeresultaterne. Dette er noget, som du vil blive klogere på i de nedenstående afsnit.

  Hvad definerer en god hjemmeside?

  En god hjemmeside er vidt begreb. Det hænger sammen med, at der findes mange forskellige hjemmesider, som hver især har deres styrker, der gør dem til gode hjemmesider. Der er dog nogle faktorer, som alle gode hjemmesider har tilfælles.

  En god hjemmeside er eksempelvis SEO-optimeret – uanset om det handler om e-commerce, blogindlæg eller noget helt tredje. SEO-optimering er medvirkende til at, hjemmesiden har muligheden for at være placeret godt i søgeresultaterne, når potentielle kunder søger efter et det respektive ord, som du gerne vil rangere på.

  Den besøgende skal altid være første prioritet

  En god hjemmeside skal ydermere være designet med brugervenlighed in mente. Brugervenlighed er en central del af en succesfuld hjemmeside. Når man designer en hjemmeside, skal man hele tiden tænke på, at man designer hjemmesiden til et bredt publikum, der ikke nødvendigvis tænker ligesom dig.

  Derfor nytter det ikke noget, hvis man udelukkende baserer hjemmesidens design på egne holdninger. Man skal altid følge de gængse regler for brugervenlighed, som er blevet mere og mere populære i løbet af de seneste par år – både i forhold til hjemmesider og applikationer.