• Vil du gerne spare penge på varmeregningen? Overvej et jordvarmeanlæg

  0 kommentarer

  Hvis du bor uden for de større byer, er der en god chance for, at du betaler rigtig mange penge hvert år for at holde din bolig varm. Mange ældre danske huse på landet opvarmes nemlig med et olie- eller gasfyr, hvilket er en rigtig dyr løsning sammenlignet med nogle af de moderne varmesystemer, som i dag er tilgængelige.

  Hvis du gerne vil spare penge på din varmeregning, bør du derfor kigger nærmere på disse moderne løsninger. Du kan eksempelvis vælge et moderne jordvarmeanlæg, som varmer dit hjem op uden olie eller gas, hvorfor det er langt billigere i drift.

  Du kan læse med her og se mere om, hvad et jordvarmeanlæg koster, samt hvordan det kan gavne din bolig og din varmeregning.

  Priser på jordvarmeanlæg

  Der findes ikke en præcis pris på et jordvarmeanlæg, for den endelige pris afhænger af en lang række forskellige faktorer. Hvis du gerne vil have et konkret bud på, hvad et jordvarmeanlæg koster, bør du derfor kontakte en installatør, som kan komme forbi og give dig en pris.

  Som udgangspunkt skal du dog regne med en minimumspris på ca. 100.000 kr. Og hvis dit hus er stort, er et jordvarmeanlæg dyrere. Hvis du ejer et hus på 140 m2, kan du forvente en pris på mellem 110.000 kr. og 130.000 kr., hvis dit hus er ordenligt isoleret. Bor du i et større hus på 300 m2, kan du forvente en pris på dit jordvarmeanlæg i omegnen af 140.000 kr. – 160.000 kr.

  Det er mange penge, men i mange tilfælde er det faktisk muligt at skære hele 75 % af den årlige varmeregning, hvorfor et jordvarmeanlæg kan hente sin egen udgift ind igen over tid. Derudover vil et jordvarmeanlæg forøge værdien af din bolig, da boligen er sikret billig og driftssikker varme mange år ind i fremtiden.